Infobip otvorio program prakse za mlade IT inženjere

Pridružite se centru izvrsnosti inženjerstva – živite lokalno, a radite globalno

Prijave su otvorene do 7. veljače za studente preddiplomskog i dodiplomskog studija te nedavno diplomirane iz područja IT-a i to za dvije pripravničke pozicije – Software Engineer (10-tjedni program) i Presales Engineer (2-tjedni program). Bez obzira vole li više kodirati ili žele brusiti znanje fokusirajući se na poslovnu stranu priče i kreirati tehnička rješenja prema klijentima, Infobip svim IT studentima nudi priliku za učenje. Praksa je regionalna, za Hrvatsku i BiH, a na svaki program se prima 25 studenata.
Program je dio strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva koji će okupljati najbolje softverske inženjere na stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja i studentima omogućuje da razvijaju karijeru, steknu globalno iskustvo i rade na projektima od svjetskog značaja.
Još tri razloga za uključivanje u program:
• Rad na razvoju rješenja koja koriste najpoznatiji svjetski brandovi
• Prilika za učenje uz industrijske lidere i mentore
• Iskustvo života i rada u najvećem regionalnom tehnološkom kampusu u prva dva tjedna programa
Program prakse je prilika da privučemo kvalitetne mlade ljude, omogućimo im zanimljive projekte, specifična tehnička znanja i priliku da osjete što znači raditi u globalnoj IT firmi. Infobipovo okruženje je multikulturalno, imamo 1400 zaposlenih stručnjaka i razvojne timove u više zemalja, a klijenti su nam globalni – od najinovativnijih kompanija iz Silicijske doline, preko najvećih banaka u Aziji do ridesharing kompanija poput Ubera. Donedavno se AI, Machine Learning, chatbotove, IOT, VR/AR doživljavalo kao “buzzworde”, izjavio je Izabel Jelenić, CTO Infobipa.
Program prakse u prva dva tjedna studente vodi u Vodnjan gdje će iskusiti život u najmodernijem tehnološkom kampusu u regiji – Pangea. Edukacijski dio programa za Software inženjere kreće 25. veljače, a za Presales inženjere 11. ožujka i uključuje predavanja te rad na projektu koji simulira stvarnost i priprema studente za svakodnevni rad u multikuturalnom okruženju.
Troškove prijevoza i smještaja u Vodnjanu pokriva Infobip, a više informacija dostupno je na Infobipovoj stranici.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.