Google u Hrvatskoj predstavio YouTube Kids

U Hrvatskoj je dostupna aplikacija YouTubeKids osmišljena kao zabavno i edukativno mjesto namijenjeno djeci i obiteljima.

Aplikacija je do sada u svijetu ostvarila desetke milijuna preuzimanja, više od 160 milijardi pregleda te ima više od 14 milijuna aktivnih tjednih korisnika, a dostupna je u 47 zemalja diljem svijeta i na 18 jezika, uključujući i hrvatski.

Aplikacija YouTube Kids je jedinstveno mjestu na internetu u potpunosti namijenjeno i posvećeno djeci i obiteljima, a nudi bogatstvo jedinstvenog sadržaja i mogućnost njegova otkrivanja na siguran način. Aplikacija YouTube Kids donosi brojne mogućnosti koje roditeljima omogućuju kontrolu sadržaja kao i korištenje naprednih algoritama za odabir sadržaja prikladnih za najmlađe.

Vaša djeca i vi sada možete gledati inspirativne sadržaje domaće i strane proizvodnje. Samo nekoliko klikova kako biste pratili avanture Tegljača Toma, zaplesali uz Hoki poki ples ili naučili abecedu na engleskom pjevajući s likovima iz Ulice Sezam

YouTube Kids podrazumijeva:

Zabavnu i privlačnu grafiku: velike i jasne ikone olakšavaju čak i maloj djeci korištenje aplikacije. Uz aplikaciju je integrirano i glasovno pretraživanje kako bi djeca mogla pronaći filmove koje žele gledati, čak i ako još ne mogu čitati ili pisati.

Sadržaj za cijelu obitelj: aplikacija YouTube Kids je sigurnija verzija YouTubea, obiteljsko mjesto gdje djeca mogu razvijati svoju maštu i zadovoljiti znatiželju. Kanale i popise za reprodukciju možete pregledavati u četiri različite kategorije: Programi, Otkrijte, Glazba i Učite. Djeca će tamo pronaći videozapise koji će ih zainteresirati ili nasmijati. Naučit će kako skijati u Gitinoj školi skijanja, gledati praščića Peppu u lunaparku ili učiti slova uz Dječje Pjesmice.

Partnerske zbirke: naši partneri pripremili su posebne zbirke kanala koji pokrivaju različite teme, od bajki i glazbe, znanosti, kreativnih igara, prirode i još mnogo toga. To će vam olakšati odabir sadržaja koji će vaša djeca imati u aplikaciji. Kako biste to učinili potrebno je otići na Postavke (lokot u donjem desnom kutu), odabrati profil djeteta, a u njemu će se nalaziti samo Prihvaćeni sadržaj. Tada ćete u odjeljku „Zbirke“ vidjeti sve dostupne popise.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.