Još samo sedam dana za rane prijave na NetWork 9 konferenciju

Približava se posljednji dan za rane prijave naNetWork 9 konferenciju.

Kotizacija za učešće na konferenciji iznosi 1600,00 kn + PDV, a svi oni koji se prijave do 31.01.2019. ostvaruju popust na rane kotizacije od 400 kn te plaćaju kotizaciju u iznosu od 1200,00kn + PDV. Radi se o jedinstvenoj prilici za sve koji su zainteresirani za sudjelovanje na najvećem poslovno-tehnološkom događaju u Bosni i Hercegovini koji će se ove godine održati od  27.03. – 29.03.2019. godine u Hotelu Grand Neum.

NetWork 9 konferencija ove godine u preko 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za umjetnu inteligenciju, Internet of Things,  digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps imulti-platformski razvoj.

IT profesionalci i stručnjaci iz svijeta biznisa i drugih područja će biti prisutni na konferenciji kako bi podijelili i razmijenili svoja znanja i iskustva. U okviru Business Day-a će se susresti uspješni bh. menadžeri i biti u prilici razmijeniti iskustva o poslovnim rješenjima koja uključuju digitalnu transformaciju, te saznati koja poslovna rješenja su se pokazala kao najbolja u BiH i regiji.

Prisustvo velikog broja ključnih pokretača digitalnih i poslovnih promjena će omogućiti uspostavljanje poslovnih i prijateljskih odnosa, postizanje poslovnih i drugih dogovora,susret sa poslodavcima i pronalazak novih poslova.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.