Dostupne tri nove funkcije u okviru Microsoft Teams

Microsoft je nedavno najavio tri nove funkcije u okviru Microsoft Teams platforme, kako bi omogućio zaposlenima – tzv. Firstline Workers radnicima da rade najbolje što mogu.

Riječ je o zaposlenima koje čini više od dvije milijarde ljudi širom svijeta, a koji rade na prvim linijama poslova pružanja usluga ili na zadacima u području maloprodaje, ugostiteljstva, putovanja i proizvodnje. Microsoft proširuje ovu platformu novim opcijama za digitalno osnaživanje zaposlenih koji su prvi kontakt sa korisnicima i kupcima. Noviteti obuhvataju prilagodljivo mobilno iskustvo sa funkcijama samo za mobilne uređaje, kao što je dijeljenje lokacija; Graph API za Shifts alat predviđen za zakazivanje sastanaka, koja osigurava integraciju između Microsoft Teams i sistema za upravljanje radnom snagom; i novu funkciju Praise koja olakšava menadžerima i zaposlenima da prepoznaju svoje suradnike u okviru Microsoft Teams platforme.
Zaposleni sada mogu komunicirati i kvalitetnije surađivati sa prilagođenim mobilnim iskustvima Microsoft Teams i novim mobilnim funkcijama
Za zaposlene, kao što su recimo suradnici u maloprodaji, članovi posade leta ili radnici na terenu – mobilnost je suština posla koji rade. Za njihove poslove karakteristična je potreba da razmijenjuju informacije sa drugim kolegama u svojoj organizaciji, a do sada su često morali oslanjati na nesigurne aplikacije za međusobnu komunikaciju. Takva iskustva ne predstavljaju samo rizik vezan za sigurnost razmjene informacija, već i problem usklađenosti pravila, a sam proces je često neefikasan.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.