Najavljena treća eSecurity konferencija 2019

Nakon dvije uspješne međunarodne konferencije na temu IT sigurnosti i zaštite informacija Udruženje eSigurnost najavljuje organizaciju svoje treće eSecuritykonferencije

eSecuristy konferencija će se održati od 3. do 5. travnja 2019. godine u Hotelu Holiday Inn u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija, kao jedan od značajnijih IT događaja u regiji, okuplja veliki broj profesionalaca u oblasti informacijske sigurnosti. Konferencija svake godine donosi veliki broj predavanja, hands-on demonstracija, workshop-ova o aktualnim prijetnjama, sofisticiranim tehnikama napada, digitalnom životu, internetu stvari, kao i naprednim sistemima zaštite. Konferencija je organizirana u tri dana tako da se prvog dana, 3. travnja održavaju hands-on radionice, a 4. i 5. travanj su dani namijenjeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavanja po pozivu.

Posetitelji konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacijske sigurnosti, stručnjaci u oblasti cyber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresirani za trendove i praktične savjete u vezi zaštite IT sustava.

Više informacija o prvoj i drugoj konferenciji Udruženja eSigurnost možete vidjeti na služebnoj web stranici konferencije http://www.esecurity.rs/, a informacije o sudioničkim paketima mogu se pogledati na http://www.esecurity.rs/prijava.html.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.