Lemax potpisao ugovor s putničkom agencijom Atlas

Tvrtka Lemax potpisala je ugovor  za implementaciju softverskog rješenja koje će pokriti sve segmente poslovanja rada putničke djelatnosti.

Rješenje, u cijelosti kreirano hrvatskim znanjem, hrvatskim investicijama i radom hrvatskih stručnjaka uspješno će krenuti u implementaciju, dok se cjelokupna integracija očekuje do travnja 2019. godine. Rješenje Lemax koje je trenutačno među najboljim softverima za turističke agencije i turoperatore na svijetu postaje sinonim kvalitete, ali i prepoznatljivi brend koji ispunjava potrebe današnjih modernih putnika.
Implementacijom rješenja Atlasu će se osigurati pokrivenost svih segmenata turističkog poslovanja, omogućiti ubrzanje poslovnih procesa, dugoročne uštede, lakše praćenje krajnjih kupaca i korisnika usluga, te cjeloviti obuhvat aktivnosti putničke agencije. Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa i adriatica.net grupe, izjavio je: „Integracija Lemaxa u Atlasu samo je prvi korak, a krajnji cilj nam je integrirati rješenje u poslovanje cijele grupacije. Ne smijemo zaboraviti kako je čovjek bio i ostao ključ uspjeha u turizmu, te će najbolje tehnološko rješenje otvoriti novi prostor za razvoj svih segmenata poslovanja.“ Dodavši: „Iznimno nas veseli odabir domaćeg rješenja koje pokriva sve naše potrebe.“

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.