Huawei P20 Pro najbolji smartphone 2018. godine

Brojni predstavnici okupili su se u Bloomsbury Ballroomu u Londonu na dodjeli TechRadar Mobile Choice Consumer Awards 2018 kako bi proslavili proglašenje najboljih iz ovog sektora.

Ove godine Huawei je dominirao dodjelom nagrada te ih je na kraju odnio čak tri. Huawei P20 Pro odnio je pobjedu u kategoriji „Phone of the Year“. U godini prepunoj fantastičnih mobilnih telefona, P20 Pro uvjerljivo je bio prvi po glasovima publike, a i suci su ga ocijenili izuzetno visokim ocjenama. Uređaj je predstavljen u proljeće, a otpočetka je izuzetno dobro primljen kod publike, ali i stručnjaka iz industrije ostvarujući vrlo visoke ocjene u brojnim recenzijama.

Huawei je osvojio nagradu i za „Best Camera Phone“ gdje je P20 Pro pomeo konkurente i pokazao da je Huawei, sa svojom trenutnom tehnologijom, itekako u stanju razviti fantastičnu kameru. Kamera je bila velik adut i pri odluci o najboljem mobilnom telefonu koja je prije spomenuta. Najbolji dokaz kvalitete i moći ove kamere rezultat je od 109 bodova postignut na DxOMarku koji nikad prije nije zabilježen.

Huawei je pobjedu odnio i u kategoriji „Manufacturer of the Year“, što je svojevrsna nagrada za odlične poslovne rezultate u 2018. godini.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.