Zašto Simpa nije cicija?

Simpa nudi mjesečne GLANC opcije u rasponu od 24 do 74 kn koje daju još više megabajta, minuta i poruka svaki mjesec po najboljim cijenama

Simpa GLANC opcijama podržava kolektivni duh jer korisnicima omogućuju neograničeno dijeljenje sa svojim prijateljima i rodbinom – jer Simpa nije cicija, a svoje korisnike tretira kao begove. Uz PREBACI GLANC korisnici imaju mogućnost dijeljenja megabajta, minuta i poruka s drugim SIMPA prijateljima vrlo jednostavno. Potrebno je poslati „GLANC“ na broj 13636, odabrati jedinicu (MB, minuta, SMS), odabrati iznos, ukucati broj SIMPA korisnika i jedinica je poslana drugom korisniku. Simpa jedina na tržištu ima opciju dijeljenja svih jedinica s rodbinom i ekipom, a korisnici imaju na raspolaganju i GLANC PRIJENOS, koja omogućava automatsko prebacivanje nepotrošenih jedinica na vlastiti račun u idući mjesec. Pritom je uvjet da korisnik ima dovoljno na Simpa računu da reaktivira GLANC opciju koju koristi.

Mjesečne GLANC opcije donose još više megabajta, minuta i poruka u rasponu od 24, 34, 54 i 74 kn i uklapaju se u svačiji džep te odgovaraju stvarnim potrebama korisnika, a korisnici na raspolaganju imaju i opciju TJEDNI GLANC koja za 19 kn uključuje 2000 MB, 200 minuta i 100 poruka. S jednokratnim opcijama EXTRAGLANC INTERNET za 1000 MB, EXTRAGLANC MINUTE za 200 minuta i EXTRAGLANC PORUKE za 200 poruka već od 9 kn korisnik može izdržati do kraja mjeseca u slučaju da je potrošio sve jedinice iz mjesečnih opcija.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.