Što nam donosi FIFA 19


Dok im je fantastičan prošlogodišnji Konamijev Pro Evolution Soccer dahtao iza leđa, a u konačnici i popustio zbog nedostatka sadržaja i licenci, Electronic Arts je naišao ove godine na veliki izazov. 

Sve predvidljviiji gameplay, hrpa mikrotransakcija i premalo inovacija bili su elementi koji su se ove godine pokazali kao moguća prijetnja za popularnu FIFU, koji bi ktome mogli zahuktati bitku za najbolju nogometnu igru. I tu se, prvenstveno, ne misli na samu kvalitetu nogometne igre, nego na tržišne uspjehe i zaradu u kojoj je FIFA serijal dosada pobjeđivao i konkurenciju, ali i mnoge druge popularne igre drugih žanrova. Stoga je bilo iznimno zanimljivo pratiti ovogodišnju dramu oko licenci, osvajanje Lige prvaka i Europske lige nakon što je bez istih ostao Konami, kontemplirati o povećanom broju reprezentacija i pratiti marketinšku kampanju i sve glasine oko novih ludih modeova koji su se najavljivali tijekom ljeta. Čekanju je došao kraj, i nikad ozbiljnija i ambicioznija, a i sadržajem punija FIFA je pred nama.

o izbornicima malo manje sličnija ”sedamnaestici” nego što je to bila ”osamnaestica”, FIFA od početka donosi smirenost, stil, preglednost i odmah vas ubacuje u akciju kroz koji predstavlja odlično iskorištenu licencu Lige prvaka, natjeravši vas da započnete finalnu utakmicu natjecanja sa Ronaldom u glavnoj ulozi. Više….

Izvor: Goodgame.hr

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.