Bliži se Tech Hosted by LANACO 2018 konferencija

CONNECTING DATA je tema ovogodišnje Tech Hosted by LANACO 2018 konferencije koja okuplja aktuelne i ambiciozne IT stručnjake, te ostale zainteresirane sudionike konferencije.

Adekvatno korištenje povezanih informacija u svakodnevnom poslovanju je pretpostavka za kreiranje konkurentske pozicije i uspjeha na tržištu. Razumijevanje značaja povezanih informacija predstavlja samu bit poslovne moći početkom 21. stoljeća. Ukoliko u tom kontekstu postoji aktualan recept za poslovni uspjeh, pravo mjesto da se sa njim upoznate je upravo ovogodišnja Tech Hosted by LANACO konferencija. ” Naša želja je da pomognemo svim učesnicama da na pravi način razumiju različite specifične aspekte “autoputa podataka’’, a sve u cilju prilagođavanja postojećih biznis strategija i ostvarivanja uspjeha na tržištu.” – poručuju iz tvrtke LANACO.
Ovogodišnju konferenciju će činiti nekoliko programskih segmenata kroz koje će se obraditi Big Data, IoT, Security, GDPR, E-government.
Prošlogodišnjoj konferenciji je prisustvovalo 280 sudionika koji su kroz razmjene iskustava, oplemenjeni znanjima dvadeset dva svjetski priznata stručnjaka. Tech Hosted by LANACO nastavlja u svojoj jedinstvenosti da trasira put novim idejama, kao mjesto susreta inovacija, tehnološko-poslovne ekspertize, autentičnih biznis vrijednosti i činitelja procesa digitalne transformacije po čemu je jedinstven u regiji.

Tech Hosted by LANACO konferencija se ove godine održava od 15. do 19. listopada 2018. godine u LANACO Tehnološkom centru u Banjaluci, a više informacija može se pronaći na web stranici konferencije.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.