Drhtav video je mrtav

GoPro HERO7 Black postavlja novu letvicu u stabilizaciji slike zahvaljujući odličnoj značajci HyperSmooth.

HyperSmooth je najbolji sustav stabilizacije slike unutar kamere ikad predstavljen u kameri. Omogućuje jednostavno snimanje videozapisa profesionalnog izgleda, bez troška ili gnjavaže nabavke motoriziranog nosača kamere. HyperSmooth radi i pod vodom, kao i u situacijama jake trešnje i vjetra, u kojima klasični nosač ne radi ispravno. HERO7 Black sa stabilizacijom slike HyperSmooth – morate ga vidjeti da biste povjerovali.

Uz HERO7 Black, GoPro predstavlja i potpuno nov oblik videozapisa nazvan TimeWarp. Opcija TimeWarp Video vašem videozapisu dodaje efekt iznimno brzog “letenja čarobnim sagom”. Zamislite scenu slikovite vožnje, ronjenja u oceanu ili šetnje gradom komprimirane u super stabiliziranu, ubrzanu verziju same sebe, s cjelokupnim iskustvom koje traje svega nekoliko sekundi. TimeWarp Video pretvara dulja iskustva u kratke, tečne videozapise, privlačne za gledanje i jednostavne za dijeljenje.

A kad govorimo o dijeljenju, nema bržeg načina od dijeljenja uživo. HERO7 Black je prva GoPro kamera s podrškom za prijenos uživo, što korisniku omogućuje automatsko prenošenje videozapisa u stvarnom vremenu na Facebook, Twitch, YouTube, Vimeo i ostale globalne platforme. Rezultat je uzbudljiv i prikladan način dijeljenja najzanimljivijih životnih trenutaka u pokretu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.