Poslovna inteligencija - BIRD Academy edukacijski centar 1

Poslovna inteligencija pokreće BIRD Academy edukacijski centar

Moderan edukacijski centar svojim će polaznicima omogućiti pohađanje inovativnih online.

BIRD Academy edukacije namijenjene su zaposlenicima na svim razinama tvrtke koje žele iskoristiti puni potencijal podataka koristeći tehnike prikupljanja, analize i prezentacije podataka kroz suvremene tehnologije. BIRD Academy edukacije nisu ograničene na tehničke korisnike, nego su namijenjene i poslovnim korisnicima koji na svakodnevnoj razini donose zaključke temeljene na podacima.

„Tvrtke koje koriste informacije dobivene analizom podataka, postaju efikasnije, imaju manje poslovne troškove i brže se razvijaju, stoga je vrlo bitno da zaposlenici razvijaju vještine i znanja koja su neophodna kako bi tvrtke razvile svoj puni potencijal.“  – Hrvoje Gabelica, Voditelj BIRD Academy

U ponudi su edukacije s područja analize i vizualizacije podataka, upravljanja i pripreme podataka, Big Data, Data Science, metodologija poslovnog izvještavanja i razne poslovne edukacije, a moguće su i edukacije skrojene prema željama i potrebama korisnika. Prijave za edukacije moguće su već danas na stranici Poslovne inteligencije putem jednostavne forme.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.