Huawei predstavio HUAWEI Mate 20 lite

Huawei je kreirao moderan HUAWEI Mate 20 lite za mlađe poslovne korisnike koji tek ulaze u svijet biznisa.

Četiri AI kamere s lakoćom snimaju prekrasne fotografije u različitim uvjetima, a Mate 20 lite podržan je s EMUI 8.2 koji će zadovoljiti sve potrebe korisnika u poslu, na društvenim mrežama, tijekom odmora ili za druge potrebe. Vrhunski ekran u lijepom kućištu HUAWEI Mate 20 lite u potpunosti uzima u obzir želje svojih korisnika. S omjerom 19:5:9, 6,3-inčnim novim FHD + Huawei FullView zaslonom, zajedno s tanjim tijelom čine ovaj pametni telefon savršenim za one korisnike koji se žele zabavljati igrama i videima. Uz to, ispod 2,5D stražnjeg stakla, HUAWEI Mate 20 lite ima teksturirani film, koji stvara ugodan 3D efekt s kontrastnim sjenama i svjetlom.

Novi HUAWEI Mate 20 lite opremljen je s četiri AI kamere, dvije prednje i dvije stražnje. Da bi se korisnicima omogućile najbolje mogućnosti fotografiranja, Huawei je implementirao dvostruku prednju kameru s 24 MP i 2 MP senzorima u Huawei MATE 20 lite. Digitalnim kombiniranjem podataka, dvostruke kamere mogu hvatati fotografije pomoću autentičnog Bokeh efekta jednako kvalitetno kao što to čine i profesionalni fotografi kada žele naglasiti određene objekte.

Prednje AI kamere na Huawei Mate20 Lite prepoznaju preko 200 različitih scenarija unutar osam različitih kategorija: Plavo nebo, Plaža, Biljke, Noć, Pozornica, Cvijeće, Interijeri i Snijeg. Opcija prepoznavanja koja je implementirana u stražnje kamere ovog pametnog telefona, rezultat je proučavanja više od 100 milijuna fotografija, što omogućuje stražnjim kamerama prepoznavanje preko 500 različitih scenarija u čak 22 kategorije, kao što su Portret, Plavo nebo, Snijeg, Rustikalne građevine, Vatromet, Biljke, Mačka, Pas, Tekst, Hrana, Automobil i Noć. Uređaj automatski identificira scene i u skladu s time prilagođava kameru, tako pružajući najbolje moguće rezultate te iskustvo pametnog fotografiranja. Huaweijev Beautification algoritam omogućuje da se na Selfie fotografijama jasno vide detalji bez obzira na pozadinu te prigušenu svjetlost u prostoru prilikom fotografiranja. S real-time HDR pregledom, korisnici mogu vidjeti kako će fotografija točno ispasti. Kamera također sadržava i 3D Qmoji, kao i pet tipova profesionalnih svjetlosnih efekata kao što su Soft lightning, Butterfly lighting i Stage lighting.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.