Huawei prezentira inovativnu tehnologiju pametnih telefona uz #SeeMoreMagic

Huawei će kroz dva tjedna putovanja po Hrvatskoj i Sloveniji, javnosti će pokazati svoju viziju razvoja tehnologije kroz svoje inovativne proizvode.

Huawei će kroz dva tjedna putovanja po Hrvatskoj i Sloveniji, javnosti će pokazati svoju viziju razvoja tehnologije kroz svoje inovativne proizvode.

Prostor pod imenom #SeeMoreMagic osmišljen je kako bi ih prikazao te omogućio svim posjetiteljima isprobavanje brojnih noviteta i Huaweijevih najprodavanijih proizvoda.

#SeeMoreMagic prostor može se posjetiti u Makarskoj, od 26.8 do 28.8., zatim u Zadru od 29. do 31.8., nakon čega se promocija nastavlja u Sloveniji i to u Ljubljani od 1.9. do 3.9. te u Portorožu od 4.9. do 6.9. Povratkom u Hrvatsku posjetit će i Rijeku od 7.9. do 9.9., a svoje će putovanje završiti u Zagrebu gdje će biti od 10.9. do 12.9.

Kompanija je u svojoj posljednjoj P20 seriji stavila fokus na mobilnu fotografiju, a uz #SeeMoreMagic i korisnici će se moći uvjeriti koliki je napredak ostvaren dosad.

Zainteresirani će tako moći isprobati Huawei pametne telefoni te snimati videe i fotografije u različitim uvjetima, s mnogobrojnim rekvizitima dostupnima na lokaciji te ih podijeliti na društvenim mrežama ili ih isprintati i čuvati kao uspomenu, a sve kako bi se i sami uvjerili u njihove napredne mogućnosti.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.