Softnet nudi izravan pristup sadržaju u Kini

Tvrtka Softnet prva je u Hrvatskoj počela nuditi usluge izravnog pristupa sadržaju u Kini kroz platforme Alibaba Cloud Express i Tencent Direct Connect.

Programeri aplikacija za kinesko i šire azijsko tržište tako imaju brz pristup sadržajima iz tih zemalja i mogu ih povezati sa svojim platformama, poručuju iz te telekomunikacijske tvrtke koja zasniva svoje poslovanje na direktnim vezama na ‘Tier 1 backbone’ mrežu s niskom latencijom preko vlastitih i virtualnih pristupnih točaka u Europi i Aziji. Softnet naime povezuje Europu i Aziju nadzemnim optičkim linijama preko Rusije kako bi jamčili najnižu moguću latenciju, za razliku od većine linija za internet koje povezuju te kontinente podzemnim kablovima u Tihom, Atlantskom i Indijskom oceanu. Najnovija usluga Softnetovim klijentima omogućava prijenos željenih podataka na udaljene servere. Zahvaljujući računalstvu u oblaku oni zato više nisu fizički ograničeni na korištenje određenog računala već mogu doći do podataka i obrađivati ih s bilo koje lokacije i kada njima odgovara, objasnio je Andrej Boštjančič, direktor Softneta.

Programeri aplikacija za kinesko i šire azijsko tržište tako imaju brz pristup sadržajima iz tih zemalja i mogu ih povezati sa svojim platformama, poručuju iz te telekomunikacijske tvrtke koja zasniva svoje poslovanje na direktnim vezama na ‘Tier 1 backbone’ mrežu s niskom latencijom preko vlastitih i virtualnih pristupnih točaka u Europi i Aziji. Softnet naime povezuje Europu i Aziju nadzemnim optičkim linijama preko Rusije kako bi jamčili najnižu moguću latenciju, za razliku od većine linija za internet koje povezuju te kontinente podzemnim kablovima u Tihom, Atlantskom i Indijskom oceanu.

Najnovija usluga Softnetovim klijentima omogućava prijenos željenih podataka na udaljene servere. Zahvaljujući računalstvu u oblaku oni zato više nisu fizički ograničeni na korištenje određenog računala već mogu doći do podataka i obrađivati ih s bilo koje lokacije i kada njima odgovara, objasnio je Andrej Boštjančič, direktor Softneta.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.