WeAreDevelopers World Congress 2018 (© Niklas Thiede)

WeAreDevelopers Svjetska konferencija stiže u Berlin

Jedan od najznačajnijih događaja za developere se nakon nekoliko uspješnih godina seli iz Beča, u veći i prepun sadržaja i raznovrsnosti, grad Berlin. 6. i 7. lipnja 2019.

WeAreDevelopers je osmišljen kao prilika za umrežavanje vodećih tehnoloških tvrtki i developerske zajednice u Europi. Lansiran 2015., sa 300 učesnika, Konferencija se pozicionirala i učvrstila kao jedna od najvažnijih događaja ICT industrije u Evropi. Ove godine u mjesecu svibnju, WeAredevelopers je dočekao preko 8.000 developera i IT stručnjaka u sklopu ACV centra u Beču. Slijedeće godine u Berlinu, u preko 33.000 m2 izlagačkog i dvoranskog prostora očekuje se više od 10.000 sudionika. Obzirom da Berlin predstavlja savršenu točku za organiziranje međunarodnog događaja za developere, stoga će se veći dio Konferencije odvijati u jedinstvenoj građevini koja svojom namjenom nudi kapacitete za upoznavanje lokalne developerske scene – CityCube.

Kao i tijekom prijašnjih godina veliki broj internacionalnih govornika će se obratiti na temu posljednjih inovacijskih dostignuća u IT industriji, kao i tokom različitih radionica i hackatona.
Neki od govornika tijekom proteklih Konferencija su sudjelovali u radu poput: Steve Wozniaka (Apple), Joseph Sirosha (Microsoft), Angie Jones (Twitter) i Joela Spolsky (Trello i Stack Overflow), kao i Brendu (Wizardry) i John Romera (Doom & Wolfenstein 3D).

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.