Poslovna inteligencije postala Platinum IBM Business Partner

Poslovna inteligencija – vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi postala je Platinum IBM Business Partner za Business Analytics i Data Science područje.

Uz sposobnost isporuke najnaprednijih i najzahtjevnijih tehničkih rješenja, stručnosti i postizanja tehničkih kompetencija konzultanata, Poslovna inteligencija je prikupila odlične povratne informacije klijenata te stekla njihovo zadovoljstvo u isporukama i konzultantskim uslugama. Uz sve navedeno, stjecanje Expert levela za Data Science i Business Analytics kompetenciju omogućilo je Poslovnoj inteligenciji prestižni status Platinum IBM Business Partnera.

 „Vrlo smo ponosni na naš tim i na sav trud koji smo uložili kako bi ispunili opsežne zahtjeve koji su bili potrebni za stjecanje Platinum partnerstva s IBM-om. Smatramo da ovaj status samo dodatno etablira Poslovnu inteligenciju kao tvrtku kojoj se naši klijenti mogu obratiti s povjerenjem i da je realan pokazatelj da smo zaista vodeća tvrtka u ovom području”, izjavio je Josip Kustić, Direktor odjela Customer Success.

Poslovna inteligencija je IBM partner već 16 godina, a konzultanti Poslovne inteligencije do sada već posjeduju stručna znanja o IBM tehnologijama koja su dokazana brojnim IBM certifikatima iz područja analitike.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.