Huawei osvojio EISA nagradu “Najbolji smartphone godine” za Huawei P20 Pro

Huawei je dobio nagradu Europskog udruženja slike i zvuka (EISA), grupe koja obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu.

Huawei P20 Pro imenovan je “EISA Best Smartphone 2018-2019” zbog Huaweijeve predanosti kvaliteti, dizajnu i izvedbi, kao i dugogodišnjeg iskustva tvrtke za uvođenje modernih, snažnih i prestižnih uređaja. Ovo je šesta godina zaredom da je EISA prepoznala Huawei.

Za nas je najvažnija nagrada stvaranje proizvoda koji korisnicima omogućuju uživanje i zabavu uz fotografiju pametnih telefona. HUAWEI P20 Pro pruža mnoštvo značajki za fotografiju kako bi omogućio korisnicima fotografiranje i dijeljenje trenutaka koji im najviše znače“, izjavio je Li Changzhu, potpredsjednik Handset Business za Huawei Consumer Business Group.

EISA je proglasila Huawei P20 Pro najboljim pametnim telefonom godine jer je “najnapredniji, najinovativniji, kao i tehnološki najprestižniji pametni telefon ikad” dodavši kako je Huawei P20 Pro “savršeni pomoćnik za sve korisnike mobilnih telefona i pokretač novih trendova na području mobilne fotografije”.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.